Az adatbázisok VITMAB04 tárgy labor része a BSc 2. évfolyamos mérnök informatikus hallgatók számára.

2019. ősz

Laborvezetők

A laborfoglalkozások túlnyomórészt a HSZK-ban lesznek. Ahhoz, hogy a HSZK gépeit használni tudjátok, mindenkinek regisztrálnia kell a BME címtárba. Ezt az első laborja előtt mindenki tegye meg.

A munka értékelése

Pótlások: később közzétett időpontban, a Laboradminisztrációs rendszer terembeosztása szerint. Ezek szándékolt célja nem az, hogy egy további reguláris lehetőséget kínáljon a félév során adott időpontokra kiírt laborok teljesítésére, hanem hogy pótlási lehetőséget nyújtsanak azok számára, akiknek valamely labor teljesítése a beosztás szerinti időpontban nem sikerült. Kérem a hallgatókat, hogy a pótlási lehetőséget visszaélésszerűen ne használják, mert a tapasztalatok szerint ezeknek a félév végi alkalmaknak rendkívül rossz a hatásfoka, valamint a pótlásra csak egyetlen időpont áll majd rendelkezésre, és nincs rá garancia, hogy nem fog ütközni más órával/pótlással. A lebonyolítás módja a reguláris laborokéval megegyező, de mindenki új feladatokat kap.

Minden problémával először a laborvezetődhöz érdemes fordulni. Ha ő nem tud segíteni, utána fordulj a tárgyfelelőshöz: (gajdos(at)db.bme.hu).